torstai 17. marraskuuta 2016

California 1400 Lisävalotelineen valmistus jämämateriaalista, osien sovitusta

Alkuvaiheet

Sovitus yukevaan paikkaan
Homma etenee ja pääsin sovittamaan palikoita paikoilleen. Lisävalotelineen asento on hyvä. Kiinnityslatta voidaan hitsata kiinni. Se tulee samoihin kiinnikkeisiin kuin tuulisuojakin. Molempia varten on melko jämerä ruostumattomasta teräksestä tehty levy joka kiinnittyy useammalla pultilla alakolmion alapintaan.

Lisävaloteline sovituksessa.

Käsitys tulevasta
Nyt malliksi oleva H3-lamppu ei välttämättä ole lopullinen mutta antaa suuntaa miltä asetelma valmiina näyttää. Kiinnitysruuvit pitää vaihtaa pidempiin mutta se ei ole ongelma. Ruuvikaupassa on ruuveja myydä asti.

Vasen lisävalojen kiinnike. 

Pulttia ei tarvita myöhemmin
Pultti on vain asennusaikainen. Korvakkeen hitsaan kiinni putken päähän. Pultin reiästä tulee kulkemaan sähköjohtimet lampulle tai lampuille. Alakorviin olen ajatellut sumuvaloja. Ylempiin tulee lisäpitkät.

Tältä näyttää sivulta.

Hillitty sijoitus
Valojen suuntauksesta ei voi vielä sanoa mitään. Tästä näkee valojen sivusuhteet. Lisävalot ovat etummaisina mutta myös alimmaisina niin eivät tule näyttämään hyökkääviltä. Taustalta näkyy muiden talvisäilöpyörien hahmoja.

Kokoonpano ja maalaus
Seuraavaksi hitsaus ja maalaus. Nyt tulee kromin väristä pintaa. Tosin maalaamalla pulverimaalaamossa. On mielenkiintoista nähdä kuinka kaukana maalaus on aidosta kromista. Pääasia on että osiin syntyy siisti pinta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti