tiistai 22. marraskuuta 2016

California 1400 Lisävalotelineen valmistus jämämateriaalista, rakenteen viimeistelyä

Edeltänyt välivaihe.

Rakenne tehty
Päivän ohjelmassa lisävalojen telineen korvakkeiden hitsaus ja rakenteen viimeistelyä. Nyt on reiät sähköjohdoille ja päätykorvakkeiden keskellä lisäkiinnitysmahdollisuus jos tulee lisää valoja tai tarvitsee erikoisempaa kiinnitystä. Vähän niin kuin kaiken varalta. Lähipäivinä teline menee maalarille.

Teline edestä katsoen.

Teline takaa.

Johdot putken sisään
Hitsaukset on tehty perusteellisesti. Lisäksi reitit sähköjohtimille. Keskellä soikea reikä ja päissä pyöreät. 

Johdin pujotettuna.

Ylimääräinen kiinnityspiste
Korvakkeen keskellä on reikä ja sen takana M10 kierre. Siihen on mahdollista kiinnittää pultilla jotain jos tulee tarve.

Sähköliitin valmiina.

Johdinasennus kokeeksi paikoillaan.

SuperSeal
Liittimet tulevat olemaan kuvassakin näkyvää vesitiivistä SuperSeal -tyyppiä. Se on helppo koota ja riittää virranvälityskyvyltään tarkoitukseen.

Viimeistelyä
Viimeistään torstaina käyn Kerholla tekemässä viimeiset sovitukset. Sen jälkeen osa maalaukseen. Jälleen pulverimaalaukseen. Jospa tällä kertaa kokeilisi kromimaalia.

Päivää myöhemmin
Maalaamossa käyty. Lupasivat lisävalotelineen huomiseksi kromimaalattuna. Mielenkiintoista nähdä millaista tulee. Jos ei tyydytä niin voin aina vetää mustan maalin päälle poistamatta lujaa pulverimaalia. Vähän santapaperia näyttää maalipinnalle ensin.

Tonti-runkoja
Puhuttiin että tuon myös pari moottoripyörän runkoa maalattavaksi. Vanhoja varastossa virttyneitä Tonti-runkoja. Paperillisia. Siis verotettavaa omaisuutta jos Suomen Hallituksen suunnitelmat toteutuvat. Kaipa se paperillinen runko maalattuna on arvokkaampi kuin ruosteisena. En aio koittaa "huijausta" maalauttamalla punaiseksi vaan mustalla värjätään.

Jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti