sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Nettiin hieman nopeutta lisää


Vaimo kaupoilla
Voiko ehkä sanoa että hän oli langennut tarjoukseen?
Siitä seurauksena on nyt eri firman palvelut ja lisäksi langaton nettiyhteyteni päivittyi 3G:stä 4G:hen. Tosin mitään merkittävää eroa en ole vielä huomannut

Vanha reititin
Sen hankin silloin kun 3G oli uusinta uutta. Neljä Gee toimii siinäkin vaan jäikö nopeus vanhan tekniikan vuoksi 3G tasolle? 

Nopea vaihto
Kaikkiin yhteysvälineisiin, kaksi puhelinta joista toinen vanhan liiton näppäinpuhelin ja toinen nykyaikasempi laitos, tuli uudet liittymät. Käytännössä kaiketi rinnakkaisliittymät.

Heti pelaa
Kortin vaihto koneisiin niin yhteydet syntyivät melko nopeasti. Ilman kiroilua tai minkään koodin naputtelua minnekään. Aika kätevää. Salaus on päällä ettei koko taloyhtiö käytä hyödykseen.

Mökkitesti tekemättä
Moneen tarjoukseen on joutunut sanomaan ei kiitos sillä on osoittautunut että mökillä ei ole ollut yhteyttä kuin vanhalla Soneran eli nykyisen Telian liittymällä. Myyjät olivat vakuuttaneet että nyt toimii heidänkin myymät yhteydet niillä seuduin. Heinäkuussa se selviää.
Kyseinen asia oli tähän asti esteenä liittymän vaihdolle.
Mökillä käyneet vieraat eivät kaikki saaneet puhelinyhteyttä omista liittymistään. Aikanaan vain Soneralla oli "yksinoikeus" mökkipuheluihin sillä seudulla.

Hiljalleen havaittu
Vaikka yhteys on 4G niin se sim asennettuna 3G laitteeseen antaa hyvän 3G nopeuden.

Kesällä 2019 Mökillä
Hitaampi on kuin aiempi Telian yhteys. Toimii mutta elokuvat pätkivät tai ei pyöri ollenkaan. Vähänpä sellaista palvelua tarvitaan, paitsi sadepäivinä. Puhelin toimii mutta ei täydellä yhteydellä. Eli Elisa on siellä huonompi kuin Telia.

Kerron myöhemmin lisää josko ketään kiinnostaa mikäli ilmenee erikoisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti