sunnuntai 10. helmikuuta 2019

MMAF kutsui näyttelyyn ja kokoukseen


Kokoontuminen talvella
MMAF ei muunneltujen moottoripyörien harrastajien yhdistys kutsui yhdistyksen entisiä työntekijöitä ja toimenhaltijoita tapaamaan nykyisiä työntekijöitä ja kenties esittämään näkemyksiään nykymenosta asian tiimoilta.

Oheistoiminto
Kustom Kulture Show oli samalla kertaa joten tuli sekin katsottua. Pikku hankintojakin tein. Varsin tasokas näyttely.

Julkisilla pikaisesti
Matka sujui mennen tullen busseilla, junilla ja raitiovaunuilla. Matkaa ei MMAF maksanut mutta ruokaa ja juomaa oli aivan riittävästi sekä ilmainen pääsy em tapahtumaan.

Kaksin yhdessä
Myös vaimoni oli kutsuvieraslistalla. Ainoa kutsuttu nainen. Hän teki aikanaan MMAF:n kirjanpitoa joitakin vuosia.

Omasta puolestani
Toimin yhden kauden MMAF:n hallituksessa. Samaan aikaan olin myös Smoton hallituksessa ja myöhemmin sen puheehenjohtana pari vuotta. Karsin päällekkäisyyksiä pois. MMAF on Smoton jäsenyhdistys.

Räntää, loskaa ja likaista vettä. Kohti Kaapelitehdasta.

Huono sää
Ratikkapysäkiltä piti hieman kävellä kaapelitehtaalle liukastellen. Sama pimeällä takaisin. Kaapelitehdas on helppo havaita erilaisena kuin sen ympäristön toimitalot.

Opastusta.
Kutsu- ja muita vieraita.

Erinomaista ruokaa tarjolla
Näyttelyyn tutustumisen jälkeen oli ruokailu. Oli kyllä nälkäkin. Päivää oli jo kestänyt aika pitkään joten oli ihan terveydenkin kannalta hyvä hieman haukata jotain.

Kustom Kulture
On kutsunäyttely ja siksi varsin korkeatasoinen.
Lisää Kuston Kulture Showsta: Iltalehti

 Selkeä reitti Tampereelle.

Matkaseura Tampereelle.

Maan toivoja
Opiskelijoita Tampereelta matkalla Tampereelle. Oli pitkät keskustelut tekemisistään Suomessa ja toki itsekin valotin toimiani tekniikan parissa. Seurueen naispuolinen jäsen oli innokkain keskustelija. Se on kyllä hyvä että tuli käytyä sen verran koulua että pärjää parilla vieraallakin kielellä suht sujuvasti.

Baariin
Tiemme haarautuivat erilleen asemalla. Vaimon kanssa käväisimme puhumisesta syntyneeseen janoon Oluthuoneella imaisemalla tuopilliset paikallista Bock:ia. Koskipanimo ei petä. Samalla jutustelin kaasuautoista ja muusta nykytekniikasta toisen janoisen kanssa pöydän ääressä. 

Liikennöinti julkisilla
Tampereen Liikennelaitos toi lähipysäkille. Siinä suhteessa matka oli varsin symmetrinen. Bussi - juna - ratikka - ratikka - juna - bussi. Alle 30€ matkoista edestakaisin henkeä kohti. Raitiovaunua piti vaihtaa kerran matkan aikana kumpaakin suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti