sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Blogin ylläpitoa

Talvella Tampereella
Kuten vanhassa rallissa mainitaan. Blogiani on arvosteltu yksipuolisuudesta ja sieltä on, kuulemma, vaikea löytää oikeaa asiaa. Enpä tätä miksikään hakuteokseksi olekaan luonut. Artikkeleja on noin 1300 kappaletta. Lyhyitä ja jotkut hyvinkin pitkiä. Omaksi ilokseni kirjoitellut ja samoja asioita voi olla useampaankin kertaan. Koska samoja remontteja samanlaisiin laitteisiin tulee tehdyksi useampia. Mutta joka kerta on ainakin pieni ero.

Reaktio kritiikkiin
Sen verran kuitenkin kritiikkiin vastaan että olen linkittänyt samanlaisia artikkeleja yhteen. Lisäksi tuossa oikeassa reunassa on hakemisto joka rajaa jonkin verran hakutulosta. Että onnea vaan seikkailuun artikkelieni joukossa.

Tylsää jaaritusta
Jutut ovat liian pitkiä, olen saanut tietää. Voi voi, ei niitä tarvitse lukea. En ole tehnyt näitä palkan eteen ja kuten kävijä huomaa niin mainokset ovat aika vähissä.

Pikku lisä harrastukseen
Olen kuitenkin ottanut talvikauden ajaksi pienen urakan. Poistan joukon toistavia artikkeleja sekä lyhennän joitakin. Lisäksi, josta on suurin homma, jaan jutut pätkiksi ja pätkille niitä kuvaavat otsikot. Siten on lukijan helpompi hyppiä niiden juttujen ohi jotka eivät kiinnosta pätkääkään. Tai saada nopea yleiskuva aiheesta lukemalla vain otsikot. Keskimäärin yksi käynti sivuillani kestää alle kaksi minuuttia kertoo bloggerin tilasto. Siinä ajassa tuskin pystyy sisäistämään edes yhtä artikkelia.

Urakan kesto
Jos käyn läpi kaikki tähän blogiin kirjoittamani artikkelit tahdilla yksi per päivä niin se kestäisi vaimoni laskelman mukaan noin kuusi vuotta. Tästä siis saa kätevästi ja hieman laiskottelemalla loppuelämän kestoisen harrastuksen.

Hyvää Joulua ja sydäntalvea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti