lauantai 31. maaliskuuta 2018

LCR MC Kerhon pilkkipäivä


Ei nyppyäkään
Kerrottakoon että kukaan ei saanut kalaa eikä edes nyppyjä. Mutta aurinkoa saatiin ja kalan sijasta syötiin nuotiomakkaraa.

Eväät riittivät
Toki hyvät eväät oli mukana joten jäällä jaksoi olla melkein sen kolme tuntia joka oli suunniteltu. Enkä ollut viimeinen joka tuli jäältä maalle.

Muutama tuokiokuva:

Järven länsipäässä on laskettelurinne lapsosille.

Paikka
Pikku-Ahvenisto on Ylöjärven keskustasta (Soppeenmäestä) länteen Salpausselän keskikohdalta hieman etelään oleva kokoisekseen syvähkö suppajärvi. Hopeatietä/Kultatietä pääsee autolla kävelymatkan päähän. Ei tullut kuitenkaan järvellä ahdasta Kerhon porukalla vaikka monilla oli koko perhe mukana. Ja olihan siellä muitakin kulkijoita.

Hiihtoreitti
Harjulla kulkee myös retkeilyreitti ja valaistu latu. Parhaimmillaan aina Jämijärvelle asti. Joskus nuorempana hiihtelin.

Ei leveilyä
Erinomainen ulkoilupäivä. Kerholla oli sauna erittäin kuumana saapuessamme takaisin. Se hyvä puoli oli että kukaan ei kertonut kalajuttuja.

Kuski ei kykene
Autoni jäi Kerholle. Mutta ei tarvinnut kulkea nyssellä takaisin kotiin sillä sain kyydin kotilähiöön. Poikkesin paikallisessa mutta siellä oli melkoisen kuollutta joten hetken terassilla istumisen jälkeen suuntailin kotiin vaimon järjestämälle ravintoainelähteelle.

Mukavaa
Jäi hyvät fiilikset kun tekee motoristikaverien kanssa jotain muutakin kuin räplää pyöriä, kuuntelee rockenrollia tai ajaa porukassa.

LCR MC Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti