maanantai 20. marraskuuta 2017

Stein Dinse toimitti tarvikeluettelon

Vanhatkin formaatit ovat vielä käytössä.
Saksalainen Stein Dinsen moottoripyörien tarvikkeiden luettelo tupsahti postin mukana tilaamatta. Toki olen joskus sieltä tilannutkin osia pyöriini.

Paksu luettelo, 650 sivua, käsittelee pääasiassa Aprilian, Ducatin ja Moto Guzzin varaosia ja tarvikkeita. Lisäksi ajovarusteita.
Myös muut italialaismerkit ovat edustettuina kuten Benelli ja Laverda muiden muassa.

Katalogi kahdelle seuraavalle vuodelle.

Vielä on siis mahdollista tilata osia kirjeitse. Tosin internetin välityksellä homma käy ikään kuin ketterämmin mutta ehtinee etanapostikin homman hoitamaan.

Osatarpeita onkin edellisen tilauksen jälkeen kertynyt. Lähinnä tarvitsen lisävarusteita omiin pyöriini ja joskus joitakin huolto- ja varaosia. Viimeksi Centauro V10:iin jakopään hihnat ja tiivisteitä.

Toistaiseksi 1400-malleihin ei kovinkaan paljon saa tarvikkeita tai varaosia. Toisaalta se kertoo siitä että niistä ei ole kysyntääkään. Osa kulutusosista ovat yhteisiä 1200-sarjan kanssa.
Olen tehnyt osan lisävarusteista itse sillä olen halunnut erilaista muotoilua ja laadullisesti parempaa.
Myöskään V10-mallistoon ei ole paljoa osia tarjolla mutta se johtunee siitä että niitä ei ole tehtykään paljoa.

Hankkisin äänenvaimetajat C.14 GTS:ään mutta kaupan olevat tarvikkeet eivät tyydytä. Tässäkin asiassa pitänee turvautua omaan apuun. Saman tien ruostumattomasta teräksestä, tietenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti