lauantai 30. syyskuuta 2017

Gruppo Moto Guzzi Finlandia syysajelu 2017

Sateista, kuten yleensäkin kuluneena ajokautena.

Aamusella käynnistin California Adamantin lämpimästä tallista ja suuntasin mutkateitä myöden moottoripyöräliike RM Heinoa kohti. Matkaa tuli vain noin 16 kilometriä. Ei siis mikään suoritus. Edes tihkusateessa ja kahdeksan asteen lämpötilassa.

Guzziclubilla on ollut vuosikymmenet vuotuiset yhteisajelut Moto Guzzin kulloisenkin maahantuojan luo. Keväisin ja syksyisin. Pitkään käytiin Moto Italian pihamaalla ja myymälässä Piikkiön Tammisillassa. Paikalla on edelleenkin Guzzin merkkihuolto.

Kuvailin tunnelmia paikalta Tampereella kaiketikin Ylä-Raholan kaupunginosassa lähellä Tesoman keskustaa. Teerivuorenkatu 8, 33300 Tampere

 Syysajelijoiden kalustoa. 

Toistaiseksi nykyinen maahantuoja RM Heino on myynyt vain muutamia yksilöitä. Merkittävin myyntimalli on California 1400 eri versioineen. Niitä olikin tarjolla muutamia ajamattomia myymälässä sisällä.

Pyöriä oli varattu koeajoa varten kolme erilaista: V7 II Stornello, V9 Bobber ja MGX21 Flying Fortress.

Koeajopyörää valmistellaan.

Tilaisuudessa, pitsansyönnin, pullakahvittelun ja arpajaisten ohella, Gruppon puheenjohtaja luovutti kunniakirjan ja yhdistyksen uuden standaarin suoritetusta työstä Gruppon toiminnan hyväksi. Mika oli nykyistä edeltävä kerhotuotevastaava. Oikealla Kimmo, hallituksen puheenjohtaja.

 Mika.

Kahden aikoihin iltapäivällä alkoi pihassa olla melko vähän motoristeja. Itsekin lähdin kohti omaa Kerhoa. Laitoin California Adamantin katon alle ja otin auton käyttöön kotimatkaa varten.

Virallinen matkakertomus.
Elävää kuvaa.
Lisää kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti