tiistai 8. elokuuta 2017

Mustalahti 08.08.2017

Kävin vilauttamassa Centauroa Mustassalahdessa. Aika paljon sai selittää ja vastata kysymyksiin. Toisaalta enpä viimeiseen vuosikymmeneen juurikaan Centauroa päässyt polkemaan. Toivottavasti jatkossa kykenen ajamaan lisääkin. Vähäinenkin ajo tuntuu nyt lonkissa.

Mutta tässä kuvia tältä päivältä.
Lisäksi toistasataa muuta pyörää. Niitä on vaikea laskea tarkkaan sillä koko ajan väki vaihtuu: uusia tulee ja paikalla olleita lähtee. Klo 17 aikaan on kasvua ja klo 19 aikaan alkaa harvenemaan. Itse olin paikalla klo 16 ja olin ensimmäinen. Sainpa pyörälleni hyvän näköalapaikan.

Centauro V10 Compressore.

Tämä siis oli vuosituhannen neitsytajo. No ei aivan mutta melkein. Kivaa kyytiä.
Huomenna pyörä siirtyy Kerhon tallille. Sieltä se on helpompi ottaa käyttöön kuin autotallin perältä. Pyörä soveltuu lähinnä päiväreissuihin sillä vain reppu kuljettajan selässä tulee kysymykseen kuljetuskyvyn laajentamisessa. Eikä se ole sitten enää kivaa.

Teen koneeseen ja vaihteistoon RVS-käsittelyn ja ajan myöhemmin syksyllä muutaman lenkin lähistöllä. Voisi poiketa vaikka Mäntsälässä, Nurmijärvellä sekä Porissa. Niihin suuntiin olisi asiaa.

Tasan kolmekymmentä vuotta tulee Guzziharrastustani täyteen ensi vuonna juuri tällä päivämäärällä. Muita merkkejä, yhteensä, on tosin tullut harrastettua vielä enemmän.

Pitääkin laittaa tuo päivämäärä korvan taa sillä silloin pitää käydä muisteloajolla Jäämeren rannassa. Kaikille Guzzeilleni olen näyttänyt Välimeren lisäksi myös Jäämeren. Myös Centaurolle. Benellit eivät sitä kunniaa saaneet: vain Saimaan ja muutaman muun järven sekä tietysti Itämeren rannat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti