tiistai 25. heinäkuuta 2017

Centauro V10 Kunnostus ajokäyttöön Osa 23 Ensikäynnistys laiton jälkeen

Pakoputkien ja imukanavien asennus.

Tilanpuute vaivaa
Kuten aiempien tekstien lukijat tietävät niin remontti keskeytyi tallitilojen irtisanomiseen. Teen vain sen minkä ehdin ennen kuin on pakko lähteä.

Käynnistys pitkän seisonnan jälkeen
Tänään oli jonkinlainen kulminaatio koska laitteen rassauksen jälkeen käynnistin sen. Hyvin pölläytti savut.

Käynnistysyritys joka onnistui kerrasta.

Polttoainetta tankkiin
Toki valmistelevia asioita piti suorittaa kuten akun asennus ja sähköjohdotuksen kytkentöjen tarkistus. Teboililta hain muutaman litran 98 bensaa ja kaadoin tankkiin. Ei vuotoja silläkään taholla.

Polttoainejärjestelmän ilmaus
Laitoin virran päälle ja kymmenkunta kertaa naksuttelin tappokatkaisijaa että sain pumpun joka kerta käynnistymään muutamaksi sekunniksi. Siten sain ilmattua polttoainejärjestelmän. Ja napista käyntiin! Kippis sille! Tosin savujuomana nautittava halpa brandy ei makuhermoja hyväile: jostain talouteen on tullut paloviinan makuista Armenia nimistä juomaa.

Katsojan silmässä
Kaunishan laite ei enää ole mutta teknisesti tyydyttävässä kunnossa kulutusosat vaihdettu kuten jakopään hihnat ja joitakin oleellisia tiivisteitä.

Käynti- mutta ei ajokuntoinen kalu.

Kohta koeajolle
Tästä projekti jatkuu katteiden ja pikkuosien kokoonpanolla. On hyvä päästä hieman koeajamaan miltä kunnon ahdinpotku tuntuu pitkästä aikaa. Homma kun on ollut sivuraiteella koska on ollut keskivakavia selkävaivoja omassa selässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti