perjantai 4. marraskuuta 2016

California 1400 Takakaatumaraudat sivulaukkujen suojaksi osa 13

Kahdestoista työvaihe

Pari tuntia töitä kaatumaraudan kiinnitysosien parissa mutta muuta edistystä ei kovasti tapahtunut. Merkittävintä lienee että autoon tuli kilometrejä useita kymmeniä kilometrejä Ylö- ja Sääksjärven välillä. Päivän mittaan kun kävi pajallani henkilöitä useita ja kaikkien kanssa oli tärkeää asiaa. Puhumalla moottoripyöristä eivät asiat kauheasti edisty. Toisaalta oli kiva kuulla edistymisessä myymäni Savemo-6-Benellin "Valenti" osalta. Samalla kaverilla on työn alla myös Ducati 860. Erikoinen maassamme. Poikkeaa yleisestä linjasta olemalla "jousikantinen". Työkalunlainaaja kävi kyselemässä neuvoja työkalun käytöstä ja mahdollisen uuden vuokratilani edustaja katsastamassa laitteideni määrää.

Sinänsä mukava ja vaiherikas päivä mutta hommat eivät edistyneet. Mutta ei se näin alkukaudesta haittaa. Keväällä vasta on kiire.

Tai edistyi ihan vähän mutta meni lauantain puolelle:

 Kaatumarauta valmiina maalarille.

Lokasuojan jatke sai ryppymaalin sijasta satiinisen muovimaalin. Rekisterikilven kiinnikettä pitää vielä muokata ja sähkötyöt tehdä että rekisterikilven valolle saakka tulee sähkö.

Seuraava rakentelukohde lienee lisäpitkien asennus. Se vaatii keulaan telineen. Sen voisin toteuttaa ruostumattomasta teräksestä. Rosterin saa kiiltämään kuin kromin kunhan sitä hieman kiillotuskoneella pyyhkäisee. Sitä varten hankin sisallaikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti