maanantai 27. huhtikuuta 2015

Sääksjärvi Trike Pakko-ohjattujen kaasutinten viimeistely

Kaasutinmuutos jäi hieman vaiheeseen keväämmällä koska ulkohallissa ei ollut mukava touhuilla. Nyt säät suosivat ja purin kaasuttimet. Tein kaasuttimille ultraäänipesun ja uusille osille pintakäsittelyn lasikuulapuhaltamalla.

Nyt kaasuttimet on asennettu paikoilleen ja koekäytetty. Balansointia en ole vielä tehnyt mutta käynti oli aivan kohtuullista. Tankissa on viime syyskuista bensiiniä mutta käynnistyminen tapahtui kuin olisi vain yön yli seisonut. Täytynee kuitenkin hakea uutta 95-oktaanista muutama litra tankkiin ennen ajokauden aloittamista. Siihen on kuitenkin vielä aikaa koska takatuennan muutos on vielä tekemättä ja takatteen alle tulevat tavaratilat on vielä valmistusvaiheensa alussa.

 Oikean puolen kaasutin.

Vasen kaasutin.

Alumiiniosissa on himmeä säätä kestävä pinta ja asennus on hienosäätöjä vaille valmis. Kaasuluistin asennontunnistin on myös paikoillaan vaikka sillä ei vielä olekaan käyttöä koska digitaalinen sytytys on asentamatta. Toistaiseksi mennään kärkisytytyksellä. Mutta jossain vaiheessa vaihdan virranjakajan pois. Laitan kampiakselille asentoanturit ohjaamaan sytytystä niin sytytysyksikönkin voi asentaa. Merkki on Ignitech TCIP4.
Silloin vasemmassa kaasuttimessa oleva kaasuluistin asennontunnistin tulee käyttöön ja tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti