sunnuntai 2. helmikuuta 2014

MP-Näyttelymatka 2014

Kerhon, LCRMC:n, vuokraamalla bussilla sinne ja takaisin. Niin meno kuin paluumatkakin olivat varsin viihteelliset ja jopa tunteikastakin käytöstä nähtiin lähinnä paluumatkalla. Kaikki tunteet olivat kuitenkin positiivisia. Aina näillä reissuilla ei niin ole ollut. Nuorempana "pojat" olivat ehkä hieman kiihkeämpiä. Kaikenkaikkiaan miellyttävä edestakainen matka.

Menomatkan tunnelmia.

Näyttelyhalleissa tuli käveltyä hyvin vähän. Poikkesin muunmuassa MMAF.n osastolla jutulla kuten myös SMOTO:n tiskillä. Ainoa moottoripyöräosasto, jossa kävin, oli RM Heinon Guzziosasto ja samassa yhteydessä Gruppo MOTO GUZZI Finlandian infotiski sekä krääsämyyntipiste. Pari pitkähihaista T-paitaa jäi saaliiksi. Palautin myös Gruppon "jäsentyytyväisyyskyselyn".

Mikään moottoripyörämerkki tai malli, joita oli esillä, ei saanut hormonitoimintaani vilkastumaan. Merkittävin osa ajasta kului ystävien kanssa jutellessa anniskelutilojen puolella. Kun on tyytyväinen siihen kalustoon joka jo omassa tallissa on niin ei uutuudetkaan jaksa herättää mielenkiintoa. Mitään teknisesti mielenkiintoista ei ole tapahtunut moottoripyörärintamalla. Myös joidenkin merkkien puuttuminen näyttelystä hieman ihmetytti. Toisaalta Suomi ei ole kovin merkittävä markkina-alue. Vain harvat valmistajat ovat panostaneet uutuusmalleihinsa ja niiden markkinointiin.

 "Pakollinen" Guzzikuva.

Vasemmalla mahdollinen potentiaalinen Californian ostaja Timo, peremmällä tekniikkatietäjä Saija.

 Gruppon infopisteen miehitystä.

 Näkymä Guzziosastolta.

Uusi kypärä.

Vaimon vanha kypärä oli jo niin perstunut että messutarjouksena mukaan lähti uutukainen potta. Kevyehkö kuitukypärä. Ei liikaa häiskettä väreissä mutta erottunee kuitenkin muusta liikenteestä. Turvallisuustekijä.

 Jäätävää sadetta.

Bussinkuljettaja vei meidät kohtuuajassa menomatkan päätteeksi suoraan Messukeskuksen takaovelle ja myös nouti meidät sieltä. Huonojalkaisena arvostan sellaista huomioimista. Kiitokset Atro Vuolteen kuljettajalle!
Mennessä tuiskusi lumi vaan palatessa satoi jäätävää tihkua mutta aivan uuden Volvon lämmityslaite piti tuulilasin alaosaa auki riittävästi.

Turvallisuushakuinen näyttelyvieras.

Paluumatkalla kuultiin myös karaokea ilman säestystä sekä useita puheenvuoroja jotka käsittelivät enimmäkseen ihmiselämän eri puolia humoristisessä muodossa. Pari uuttakin juttua kuultiin.

Nyt lepäillään ja mahdollisia saatuja vaikutteita sovelletaan tulevan kesän moottoripyöräilyyn. Kutsuja vanhojen motoristituttujen luo tuli vastaanotettua sekä annettua. Sosiaalisuus näissä riennoissa on se tärkein asia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti