sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Benelli 750 Sei Uustuotanto-osia


Nyt tarjolla
  • Huohotinkotelo
  • Huohottimen letkut, ym
  • Työkalukotelo 
  • Mittarikotelo (Piensarja valmistumassa)
  • Takalokarin etuosa (Yksittäiskappaleita tilauksesta)
Yleisimmin kysytyt
Tuolla aiemmissa bloggauksissani on sekalaisesti ollut kuvia saatavilla olevista uustuotanto-osista Benelli 750 Sei -malliin ja muihinkin mikäli sopivat.
Kokoan ne nyt tähän yhteen juttuun että ovat helpommin löydettävissä.
Myös myöhemmät osalisäykset tulevat tähän kunhan niitä löytyy tai valmistuu.

Huohotinkoteloja.

Lasikuitua
Polyesterihartsia ja lasikuitukangasta. Saa myös katkokuituisena tai epoksihartsista tehtynä.

Joitakin kumiosia. Uretaanikumia.


Työkalukotelo sisältä ja alapuolelta.

Kokeilu
Tähän yksilöön kokeilin ns ryppymaalia. Se reagoi hieman omalaatuisesti pohjamaalaamattoman lujitemuovin kanssa. "Tuotantoyksilöt" ovat jatkossa mattamustia ja sileitä. Tämän kaukalon sijaintipaikka on akun yläpuolella ja se on reunojensa varassa runkoputkien päällä. Lovi toisessa reunassa on istuimen saranan kohta. Se myös pitää kotelon paikoillaan. Lisäksi pohjasta lähtee letku joka vie koteloon kertyvän veden pois. Kotelo suojaa myös lataus- ja sytytyslaitteita kosteudelta.

Mittarikotelo.

Lasikuituinen mittarikotelo
Tässä vielä viimeistelemättömänä. Lopullinen muoto on jo paikoitellen havaittavissa. Hieman hiontaa niin kotelo on varsin esiintymiskelpoinen ja varmasti kestävä. Valmistettu polyesterihartsista ja lujitettu katkokuitulasilla. Tilauksesta saa myös epoksihartsista tehdyn. Sisäpuolen kierteet teräsinserteillä. Ulkopuolen muoto 100% alkuperäinen.

Omatoimisesti
On pyydetty tekemään myös "julkisivuja" mittaristoon. Sen rakenne on kuitenkin hyvin hankala koska se sisältää muotoja molemmin puolin rakennetta. Todennäköisesti teen vain ulkonäöltään identtisiä kansia. Kukin kannen hankkinut saa tehdä itse parhaan kykynsä mukaan sisäpuolen rakenteen. Tai parhaassa tapauksessa vanhasta rikkinäisestä voi pelastaa tuon lamppurivistön kohdan ja liimata sen tekemäni näköiskannen alapinnalle.

Muitakin osia on
Lähiaikoina tulee kuvia myös takalokasuojan etuosasta, ja muutamia muitakin hankalasti löytyviä osia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti