maanantai 6. elokuuta 2012

Palkinto

Gruppo MOTO GUZZI Finlandian 30v juhlakokoontumisessa 4.- 6. 8. 2012 Lieksan Timitranniemessä Gruppon hallitus oli päätynyt jakamaan kunnianosotuksia jäsenistölle yhdistyksen hyväksi tehdystä työstä. Yhdistyksen marmorijalustaisen Standaarin saivat pitkästä järjestötyön tukemisesta Topi Kuusinen ja Kari Viitanen.

Jostain, ilmeisesti harkitusta syystä, myös minulle mainitun lainen standaari oli myönnetty. Se tuskin tuli järjestötyöstä vaan pikemminkin arvelen sen johtuvan niin sanotusta "propellipipoisuudesta" eli jäsenistön teknisten ja tieteelisten valmiuksien yllpidosta ja kehittämisestä.

Sinänsä homma on ollut helppoa tämän Tim Berners-Leen keksimäksi väitetyn maailmalaajuisen tietoverkkojärjestelmän kautta. Riittää kun osaa kirjoittaa vakuuttavasti.


Gruppon Standaari.

Kiitokset tästä huomionosoituksesta menevät Gruppon hallituksen lisäksi sen jäsenistölle ja pitkämieliselle vaimolleni. "Jos en ole tallilla niin olen uppoutunut tietokoneen näytön sisältöön." Toisaalta on niitäkin jotka kiinnittävät vaimoihinsa huomiota esimerkiksi kirveen hamaralla. Pitänee koittaa parantaa tapojaan josko löytyisi jokin välimuoto puolison tyydytykseksi.


1 kommentti: