maanantai 6. elokuuta 2012

Palkinto


Rekisteröity merkkikerho
Gruppo MOTO GUZZI Finlandian 30v juhlakokoontumisessa 4.- 6. 8. 2012 Lieksan Timitranniemessä Gruppon hallitus oli päätynyt jakamaan kunnianosotuksia jäsenistölle yhdistyksen hyväksi tehdystä työstä.

Kaksi aktiivia
Yhdistyksen marmorijalustaisen standaarin saivat pitkästä järjestötyön tukemisesta Topi Kuusinen ja Kari Viitanen.

Toiminnasta
Jostain, ilmeisen harkitusta syystä, myös minulle mainitunlainen standaari oli myönnetty. Se tuskin tuli järjestötyöstä vaan pikemminkin arvelen sen johtuvan niin sanotusta "propellipipoisuudesta" eli jäsenistön teknisten ja tieteelisten valmiuksien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Kirjoittaminen on helppoa
Sinänsä homma on ollut helppoa tämän Tim Berners-Leen keksimäksi väitetyn maailmalaajuisen tietoverkkojärjestelmän kautta. Riittää kun osaa kirjoittaa vakuuttavasti.

Gruppon Standaari.

Muut osalliset
Kiitokset tästä huomionosoituksesta menevät Gruppon hallituksen lisäksi sen jäsenistölle ja pitkämieliselle vaimolleni. "Jos en ole tallilla niin olen uppoutunut tietokoneen näytön sisältöön." Toisaalta on niitäkin jotka kiinnittävät vaimoihinsa huomiota esimerkiksi kirveen hamaralla. Pitänee koittaa parantaa tapojaan josko löytyisi jokin välimuoto puolison tyydytykseksi.

1 kommentti: