maanantai 19. maaliskuuta 2012

Carillofornia Trike äänenvaimentimet


Osat löytävät paikkansa
Timo on ahkeroinut tallissaan ja asentanut myös äänenvaimentimet. Tarkoitus on käyttää alkuperäistä äänenvaimennusta. Tämän mallin Guzzissa sen osat on valmistettu kauttaaltaan ruostumattomasta teräksestä. Ainoa vika on ehkä korkeahko paino.

Paino alhaalla
Nyt niiden paino on ainakin mahdollisimman alhaalla mikä on trikessä eduksi. Lisäksi katsastuksessa ei pääse insinööri sanomaan asiasta. Asento on vain hieman erilainen kuin aiemmin.

Kuva: T.Mattila
 Äänenvaimetimet suunnilleen siellä missä pitääkin.

Kuva: T.Mattila
 Alkuperäinen äänenvaimentimen kannatin ja U-pultti.

Kuva: T.Mattila
Sama läheltä.

Vaihtoehtoja
Timo lienee jo koittanut kuinka nämä korvakkeet istuisivat lievästi taivutettuina jos äänenvaimentimet vaihtaisivat keskenään eri puolille. Olisivat nuo kannakkeet vähän vähemmän näkyvissä. 
Kokonaisuus alkaa hahmottumaan. Vielä käsijarru kuntoon, sivulaukut paikoilleen, sähkötyöt, valot eteen ja taa sekä takalokasuojat.
Maalaus sen jälkeen kun kaikki osat ovat löytäneet paikkansa.

Muuta pähkäilyä 
Äänenvaimentimet voisi myös laittaa rinnakkain vasemmalle puolelle. Ainoaksi syyksi voi jäädä kuitenkin takaosaston symmetrisyys koska perävaihde on 140 mm oikealla. Nyt oikealla oleva äänenvaimennin mahtuisi perän vasemmalle puolelle apurugon sisäpuolelle mutta vaatisi etupäähänsä S-muotoisen putken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti