keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Löytyi vanhoja muotteja


Satuloihin ja katteisiin
Kahden eri mallin satulanmuotit löytyy sekä erinäinen määrä muita muotteja. Muotteja on kertynyt sekä sarja- että yksittäiskappaleita varten erinäinen määrä. Jostain syystä lasikuitu ei ole tämän päivän hitti vaan suurin osa lasikuitukappaleista menee 60- ja seitsemänkymmentäluvun kulkineisiin. Pois lukien jotkin harvat hiilikuituiset kappaleet joita olen tehnyt mm Ducateihin.

 Muotteja

Lokasuojille
Ylempänä Ducati Monsterin sivupaneelien muotit ja alhaalla Ducatin, sekä muiden, usd-keulaan sopiva 17 tuuman lokari. Myös 16 tuumaiselle renkaalle löytyy perinteisempi matkasportin lokasuojan muotti.

Tälle satulamallille löytyy myös muotti.

Classic racing tai Café
Kyseisen satulan takaosassa on tyhjä tila esimerkiksi työkalupussukalle tai akulle. Samoin siellä on kiinnitys takavalolle: sille tehdään reikä takaosaan josta näkyy vain itse takavalaisimen lasi eikä kiinnitysosia lainkaan. Satula on on kiinni takakatteessa joko Velcro-tarralla tai siipimuttereilla, tilaajan halun mukaan. Katteessa on aukko satulan pohjalevyn alla josta pääsee käsiksi esimerkiksi pyörän sähköjärjestelmän osiin.

Kaikenlaista muutakin
Joitakin etukatteen muottejakin on. Ainakin nelikulmaisella valolla varustettu Ducati 900 SS:n katteen muotti.

Löytyy myös Cagiva Alazzurran etupään alakatteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti