lauantai 3. joulukuuta 2011

Tavaratilaa Breva 1100:seen

Ostin aikanaan Brevan ilman ABS-jarruja. Siinä kuitenkin oli varattu paikat siihen liittyville laitteille. Tarkoittaa että satulan alla on paljon tyhjää ja käyttökelpoista tilaa jos vain viitsii vaivautua ja leikata kaikki turhat väliseinät pois. Erityisesti satulan takaosan alla on hyvästi tilaa.

Satulan takaosan alla.

Takaosassa on tilaa kun leikkaa tarpeettomia väliseiniä pois. Harmaat alueet ovat poistettujen seinämien kohdilla. Kuvan vasemmassa reunassa näkyy sulakerasia jonka vieressä on paikka varareleelle.

Keskellä akun suojus.

Satulan etuosan alla on akku. Sen oikealla puolella on syvä lokero, ilmeisestikin pikkutavaroiden säilytykseen. Sinne sopii vaikka pyöränpulttiavain pystyasentoon. Kotelo on yli 30 cm syvä. Sen laidassa on myös "tupakansytytinliitin". Punainen rantu kuvassa oikealla on työkalupussukka alkuperäisessä sijoituspaikassaan. Siihen olen lisännyt tarpeellisia työvälineitä runsaasti. Tosin en ole niitä tarvinnut, vielä.

Tyhjää tilaa kun ei ole ABS-toimintoa.

Akun etupuolella on myös runsaasti tilaa. Tila päättyy edessä olevaan ilmansuodatinkoteloon. Tämä tila on hieman "herkkä" koska sen vieressä on sähkölaitteita ja pohjakaan ei ole tiivis. Tähän tilaan voisi tehdä irtolaatikon painaville pikkutavaroille. Siinäkin on jotain muovisia kiinnitinulokkeita jotka voisi hioa pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti