lauantai 8. kesäkuuta 2024

Moottoripyöräilijöiden Italo-meeting

 

Italokokoontuminen
Merkkejä on useita, noin parikymmentä on tunnetuimpia, mutta yleisimpiä italoja ovat Ducati, Guzzi, Aprilia, Benelli, MV Agusta, Gilera, Gagiva, Aermacchi, Laverda, Bimota ja useita muita kuten Vyrus. Laverda-kokoontuminen sattui samalle viikonlopulle. Sellaista olen joskus himoinnut mutta pörssi ei kestänyt. Laatu maksaa. Tietenkin kyttäsin yleistä kolmipyttyistä 1200:sta. Toki paikalle saa tulla muunkinmaalaisilla rahvaan kulkimilla.

Piipahdin
Perjantaiehtoo. Muutama hyvä ystäväni puolisoineen olivat paikalla. Paikka on, nykyään, varsin tasokas ja tasokkaita majoitustiloja hyvin runsaasti. Olin positiivisesti yllättynyt. Hintataso jäi kokematta. Nauttimani Aura-olut oli kohtuuhintainen.

Paikka
Ellivuori. Vanha viihde- ja vapaa-ajan paikka. Tunnettu jo keskiajalta ja sitä edeltävältä uhrivalkeiden polttopaikkana. Nyt tyylikkäästi remontoitu päärakennus, iso ravintola ja hyvin  laajalti tasokkaita mökkejä. Lähellä aktiviteettejä kuten laskettelurinteitä ja retkeilymaastoa vaikka vuorikiipeilyyn. Sekä upea luonto ympärillä keskellä vesistöä. Korkeuseroja on. Järvi on rannassa. Kokemäenjoen reitin pilaantumattomia, vuolaita ylävesiä.

Ducaticlubin Donna Unoon tein tuttavuutta
Oli koiransa kanssa liikkeellä. Koira-asioista puhuttiin mutta liian vähän. Baarinnurkkaporukka siirtyi keskustelemaan matkailusta. Oli juurikin Euroopan kiertueelta saapuneita ja sitä suunnittelevia. Keskustelu oli kiinnostava. Tuli "vanhat ajat" mieleen. Aina ei edes suunniteltu. Johonkin päädyttiin. Yöksi tai useammaksi päiväksikin. Rairai.

Samaan aikaan toisaalla
Laverda-porukalla on oma tapahtumansa samaan aikaan. Nyt näkyi, toistaiseksi, vain Guzzeja ja Ducateja. Eikö kukaan tullut Benellillä tai Morinilla? Ehkä lauantaina asia korjaantuu.

Tähän saattaa tulla jatkoa
Huomenna on kulttuuripäivä kuvaavan taiteen parissa ja käymme Rouvan kanssa eri kohteissa kuten Iittalassa ja Riihikoskella. Jos sen jälkeen jaksaa... 

No ei jaksanut
Tuli käytyä Riihikoskella itetaitelija S. Salaksen myyntinäyttelysssä. Sieltä jäi matkaan taidetta. Ei omaan kotiin vaan kaverin vuosipäivän iloksi. Ehkä pidempäänkin. Tulevana viikonloppuna on isot bileet... Kutsukokoontuminen ansioituneille motoristeille eli yksityistilaisuus. Teltta mukaan ja baanalle. Jos haluaa naisseuraa pitää ottaa oma hoito mukaan. Siitä, ehkä, myöhemmin. Otan kameran mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti