maanantai 14. elokuuta 2023

Moottoripyöräilyn edunvalvonnan Grand Ladies & Veterans KemiössäKutsukokoontuminen
Tällä kertaa Kemiön saaressa. Pidän suurena kunniana että olen saanut kutsuja tähän rientoon jo useita kertoja. Muistaakseni olen joka kerta noudattanut. Ensin Rautjärvellä useita kertoja ja nyt ihan toisella puolella maatamme Kemiössä. Korona-aikana emme tavanneet pariin vuoteen.

Rautaa Rajalle
Näin on kutsu kuulunut koska ex-paikka oli sellainen että siitä näki itäiseen naapuriimme järven yli. Tällä kertaa minulla olikin lyhyt ajomatka joka sujui pysähdyksittä, jos liikennevalopysähdyksiä ei lasketa. Tampere - Kemiömatka sujui lähes suorinta reittiä. Pari tuntia California 1400:n satulassa. Kolmella eri pyörällä olen tässä tapaamisessa käynyt.

Valokuvia on
Laitan tähän muutaman ottamani kuvan. Ehkäpä myöhemmin tullee lisää kuvia mutta ne tarvitsevat käsittelyä kuten rajauksia ja rekisterikilpien ylimaalaamista ja valoisuuden, kontrastin ym. kuvateknisten asioiden työstämistä niiltä osin mikäli ko. toimet parantavat kuvien sisältöä. Uskoisin että osa rakennetuista pyöristä voisi kiinnostaa joitakin henkilöitä väärällä tavalla koska rekisteritietojen perusteella pyörän kotipaikan voi rajata.

Meren salmi, saunaranta ja terassin kaide myöhemmin illalla. Paikka Ekniemi/Eknäs, Kemiö/Kimito. Taustalla silta yli salmen.

 
Oma leirini jo alkuillasta pystytetty. Muitakin telttailijoita oli.

Ensimmäisten saapuneiden pyöriä perjantai-iltapäivällä.

 
Vanha ja Varma. Itäistä parhautta.


Itseni ohella aikaisemmin tulleita henkilöitä perjantaina.

Lauantai-illan Symposium. Osa osallisista saunomassa.

Paikallinen kansa
Sopuisaa porukkaa. Lähinnä nuorisoa, +18 ikäluokassa, poikkesivat terassilla ja pitivät kovan metelin. Muutaman oluen jälkeen lähtivät. Varmaan johonkin nuorisomestaan. Parin paikallisen kanssa juttelin. Hiukan on käynyt tuo kouluruotsi kankeaksi kohdallani kun en ole sitä aikoihin tarvinnut.
 Suunnannäyttäjät.


Sähkökäynnistys.Oma paluumatkani
Huomattavasti pidempi kuin mennessä. Pitkin Varsinais-Suomen peltoaukeita, pala Satakuntaakin tuli eteen kunnes saavuin Tyrväälle Garage - Cafeen pihalle kakulle ja kahville. Siellä kulahti useampi tunti ja tapasin lisää ns. vanhoja tuttuja. Sattumalta. California 1400 GTS söi koko tankillisen bensaa ennenkuin olin kotinurkilla. 
 
Tällä ajokaudella
Vain kaksi pyöristäni on ollut käytössä: California Adamant eli sisäkaarteeseen kallisteleva trike ja nyt reissussa ollut 1400 GTS. Ensinmainittu pääsee vielä käyttöön kunhan syksy painaa oikein kunnolla päälle. Reissut lyhenevät sitä myöden kun säät muuttuvat syksyisiksi. Mutta kauniilla syyssäällä ovat maisemat parhaimmillaan värikkäitä. Kierrän kokolailla vakiolenkit kuten Tampere - Nokia - Siuro - Hämeenkyrö - Viljakkala - Kyrönlahti - Ylöjärvi - Tampere. Kyllä siinä saa koko päivän kulumaan kun poikkeaa kahveilla, lounaalla, toisilla kahveilla, Verstaallani, Kerholla, ehkä myös satunnaisissa kohteissa ja kotikylällä iltapilsnerillä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti