sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Iltapäiväajelu taidenäyttelyyn


Pirttikoskella
Nykyistä Hämeenlinnaa, entistä Kalvolaa. Paikka löytyy kun ajaa Iittalasta Pirttikoskentietä Pirttikoskelle ja jatkaa edelleen hetken matkaa Maamiesseurantalolta eteenpäin. Talo oikealla mäen päällä.
Jos tulee Annulantien risteys vastaan on palattava pieni pätkä takaisinpäin.

Korona-aikana
Näyttely on etänäyttely ja toimii internetissä parissakin eri palvelussa.

 Paikka näyttää kesemmällä vehreämmältä. 

 Aukioloajat kunhan tilanne normalisoituu.

 Tarkempia tietoja näyttelystä.

Yksi näyttelyn teoksista. Varattu mutta esillä.

Muita teoksia myytävänä
Tai vain käydä katsomassa kun se aika tulee. Itse ainakin aion käydä vielä kahvittelemassa ja katselmassa muutkin kuvat tarkkaan.

Motoristille sopiva tie
Erittäinkin suosittu ajelureitti. Mutta järki pitää pitää päässä sillä ainakin näin keväällä tiet olivat likaisia ja muutamia niin isoja monttuja joihin olisi voinut pyöränsä hajottaa. Erityisesti tiessä Lontilasta Toijalaan (Akaa) on siihen suuntaan pahoja päällystevaurioita. Sen sijaan tie Pirttikoskelta Iittalaan on kelvollinen lukuun ottamatta hiekkaa kaarteissa.

Monen pitkän tien alku
Itse olen käyttänyt tätä tietä ja monia sen haaroja Tammelan suuntaan usein juurikin Toijalasta alkaen. Matkalla osa tiestöstä on vanhaa Hämeen Härkätietä. Paikoitellen mutkia on oikein mukavasti. Tiestön varresta tapaa ajelukohteita Liesjärven Keppanakellarista Cafe Lättikseen Pilpalaan jos syötättää tai kahvittaa. Myös nähtävyyksiä riittää. Uudellemaalle tullessa tiestö vain tihenee. Tosin liikennettäkin on enemmän kuin Kanta-Hämeen puolella ja Pirkanmaalla.

1 kommentti: