lauantai 25. heinäkuuta 2015

Café Garage Tyrväällä


Maisematietä
Kävin pienellä iltapäiväajelulla California Adamantilla reittiä Pirkkala - Nokia - Siuro - Salmi - Häijää - Tyrvää ja kokolailla samaa reittiä takaisin. Erityisesti Siuro on näkemisen arvoinen paikka jossa on nähtävää sekä mahdollisuus ostoksiin varsinkin jos antiikki ja vanhat laatukalusteet kiinnostaa. Siurosta Salmiin menevä tie on yksi seudun kauneimmista ja kohtuullisen hyväkuntoinen.

Garage
Sen sijaan Häijää - Vammala väli on tavanomaista seututietä. Kun saavutaan kohtaan missä on viitta Vammala vasemmalle niin sinne käännyttyä on jarrutettava välittömästi jos haluaa poiketa hieman eksoottisemmassa tienvarsikahvilassa nimeltään Café Garage. Se on periaatteessa sisustettu kilpamoottoripyöräilijän talli jossa on kahvilavarustus. Paikan isäntä Reijo voi paikalla olessaan kertoa juttuja kilvanajosta kuin myös matkamoottoripyöräilystä. Kalusto tietenkin italialaista.

Kohde keskellä karttaa.

 Sisätila.

Näkymä kadulta päin.

Kahvia ja pullaa
Tarjolla kahvia ja leivonnaisia joista monet ovat leivottu paikanpäällä. Eli tuoretta voipullaa on tarjolla: pulla päivässä pitää pyllyn pyöreänä! 

Vanhoja rakennuksia
Lähistöllä on runsaasti nähtävyyksiä kuten kaksi keskiaikaista kirkkoa. Pyhän Marian kirkko ja Pyhän Olavin kirkko. Läheinen Karkun kylän keskusta on myös näkemisen arvoinen.

Ellivuoren seutu
Karkun pohjoispäästä lähtee mutkatie Ellivuoren suuntaan. Sitä kautta pääsee isolle tielle. (Tie 12.) Ellivuoressa on paikka nimeltä Pirunvuori. Löytyy kivilinna ja maisemia.

 Myöhemmin, eli seuraavana keväänä samalla tontilla.

Keväällä
Tämä reissu kahville oli ajokauden avaus vuonna 2017. California 1400 GTS silloisessa asussaan. Matkailuominaisuudet alkavat olla kohdillaan. 

Ajokaudenavausreitti.

Paluureitti
Paluumatka oli hieman pidempi mutta hyväkuntoisia mutkateitä Karkusta Ellivuoren kautta tielle 12. Loppumatka isoa tietä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti