lauantai 4. lokakuuta 2014

Vuoden pakollinen Moog-keikka


Aivojen ulkoilutusta
Koska pelkkä tallilla räplääminen tai kotona loikominen ei anna aivoille tarpeeksi virikkeitä niin pitää välillä lähteä ulkoiluttaan päätään. Vaimo ja pariskunta Latimo lähtivät mukaan. Itse asiassa noutivat kotiovelta ja kiikuttivat takaisin. Kiitos.

Yhdistelmäravintola
Tapahtumapaikka on jonkinlainen sporttibaarin ja pizzerian yhdistelmä Roseanne Tampereen Ristinarkulla. (Jotkut kutsuvat aluetta nimellä Janka. Mikä v***n Janka?)  Pitsat ihan kohtuullisia ja olutvalikoima melko kattava. Monia laatuja suoraan hanastakin. Ilmiö jota ei joka kulmabaarissa ole tarjolla. Alkoholin mainonta kun nykyisin on melko rajoitettua niin en sitä tee vaan kerron juoneeni, kokeeksi, Stallhagen Pumpkin -olutta. Ihan kohtuullista jos pitää kurpitsan mausta.

Verbaalista musiikkia
Mutta ei siellä oluen eikä Jaloviinan takia oltu vaan kuulemassa mitä uutta Vanha Herra Mauri on saanut aikaan sarallaan. Vanhojen hittien joukosta löytyi myös uutta aineistoa. Pari juttua myös ulkomaaksi konsonantoituna. Joka on jossain määrin totutusta poikkeavaa.

"Keskellä seisoo laulajapoika jolla on kauniit kasvot."

Tallenne
Jossain vaiheessa koitan ympätä keikalta otetun bootleg-taltioinnin pätkän tähän ääninäytteeksi. Vaimo taltioi pätkän kappaletta "Terveysuskovainen".

Kuuluu
On sinänsä yllättävää kuinka kitaraduo kykenee säestämään täysipainoisesti ilman rumpuja ja bassoa niinkin kattavasti kuten tapahtui. Ja laulu on sen verran päällemiksattua että sanoista sai huokuuloisempikin selvää. Ihan siellä baarin perälläkin.

Yleisö örveltää
Jos jotain negatiivista pitää hakemalla hakea niin myötähäpeä joidenkin yleisön jäsenien käytöksen osalta olisi heikkohermoisempaa masentanut. Pubi-ilta oli ilmeisesti aloitettu hyvissä ajoin tai kotona oli pidetty kunnon etkot ennen baariin lähtöä. "Ei oo bändärit niin kuin ennen"-laulun sanoma toteutui kirjaimellisesti ja aiheutti esiintyjissä naurunturskahduksia kesken esityksen. Saati sitten yleisössä jotka kyseisen ironian saattoivat ymmärtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti