perjantai 31. lokakuuta 2014

Tallin ulkovaraston järjestys


Laatikoissa asioiden nimet
Järjestykseksi sitä pitänee kutsua: osat ovat nyt nimetyissä laatikoissa ja laatikot hyllyissä. Tavaroiden lajitteluun kului tänäänkin melko lailla aikaa. Ulkovarastosta siirtyi kelvollista tavaraa verstaan suuntaan pari pikkulaatikollista, neljäs jätesäkki tuli täyteen ja iso laatikolinen metalliromua lähtee jälleen metallikeräykseen.

Tilaakin on
Tilaa on nyt niin paljon että tuntuu suorataan ylelliseltä. Hyllyyn jäi vielä muutama laatikko tyhjilleen. Jos ei olisi niin kohta taas pitäisi hankkia lisää säilytystilaa. On siis hieman "puskuria".

Verstaan puolella
On järjesteltävää mutta löytyneille tavaroille on olemassa selvät osoitteet nimetyissä laatikoissa. Tosin ruuvi- ja mutteritavara saa olla vielä toistaiseksi tarkemmin järjestelemättä. Pitää hankkia lisää lokerikkoja että kaikki koot ja tyypit löytävät paikkansa. "Miljoonalaatikoista" pitää päästä eroon.

Löytöjä
Pari pyöräpeitettäkin löytyi. Niille on kyllä käyttöä.
Rautatavaralle pitää tehdä sisätiloihin teline jossa materiaali pysyy paremmin ruosteettomana kuin ulkovarastossa.
Homma on siis kokolailla kunnossa ja tulevalle rakentelukaudelle on nyt mahdollisimman hyvät lähtökohdat tilojen ja materiaalien suhteen. Vielä pitää viedä kierrätykseen läjä vanhoja akkuja sekä parikymmentä kiloa ongelmajätettä. Kaikenlaisia maaleja ja liimoja on jäänyt nurkkiin lojumaan.

Huomenna Motoristiristeilylle ja maanantaina takaisin! Pitkän kaavan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti