sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Savojärven Telttakokoontuminen 2014


Riento on käyty
Paikalla olimme MC Mämmilän porukalla jo perjantaina kolmen aikoihin niin hyvin ehdimme pystyttämään telttaleirin ja laittamaan suojaperessut sateen varalta. Jota sitten tulikin reippaan tuulen säestämänä pitkin iltaa. Yö oli kuitenkin täysin selkeä ja tyyni. Silti ei ollut lainkaan kylmä. Lauantaina tuuli jälleen yltyi navakaksi mutta lämmintä oli silti pitkälti toistakymmentä astetta.

Hyvä Bändi
Perjantai-iltana esiintyi bändi jonka musiikillinen taso oli melkoisen korkea. Rytke oli kuitenkin kokolailla tuttua biisivalikoiman osalta.

Hernekeittoa
Lauantain pääruoka oli jälleen harvinaisen maukasta hernekeittoa vanikan kera. Pari satsia piti sitä naamaan lappaa. Illemmalla lavalle kampesi jälleen bändi.

Rautalankaa
Tällä kertaa monimiehinen ja naisinen rautalankayhtye. Varsin nautittavaa kuunneltavaa. Kiitoksia järjestäjäyhdistykselle hyvistä esiintyjävalinnoista! Bändien nimet jäivät esittelyjen epäselvyyden kätköön.

Monia asioita käsiteltiin
Muu ohjelma, saunomisen ohella, oli keskustella asioista, hyvin monista asioista ja tutustumalla itselle ennestään outoihin henkilöihin. Tietysti pyörien pällistelyä kuuluu vapaamuotoiseen ohjelmaan runsaasti. Mihinkään kilpailuun en osallistunut. Tuttujen kanssa tietenkin poskensoitantaa ja muuta kontaktisomea.

Normikuviot matkoilla
Menomatkasta mainittakoon että mitään kommelluksia ei tälle reissulle sattunut jos sellaiseksi ei lasketa Esan CBR:n pakoputkiston naarmuuntumista kun hänellä taisi käännös olla hieman liian jyrkkä huoltoaseman mittarikentällä. Mennessä perinteinen lounas Mommolan Motellilla. Palatessa Huittisten ABC:llä kahvittelua terassilla lämpötilan ollessa poikkeuksellisesti, vuodenaikaan nähden, liki 20 astetta. Matka on Tampereelta niin kovin lyhyt Savojärvelle että pitänee ryhtyä miettimään pidempiä reittejä. Varsinkin jos on näin hienoja kelejä jatkossakin: ilmaston lämpenemisen iloja!

Eiköhän taas ensi vuonna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti