tiistai 1. tammikuuta 2013

ATK:n ihmeitä


Tieto kulkee
Automaattinen tietojenkäsittely ja internet ovat asioita jossa voi törmätä seikkoihin joilla on sama nimi, ihan vahingossa. Tämän bloginkin nimenä oleva motomatti.fi on kuulemma kyseenalainen. On samanniminen firma olemassa. Tosin tämä motomatti.fi-domain on ollut rekisteröitynä paljon pidempään kuin samanniminen yritys. Toistaiseksi tuon aikaeron vuoksi en ole erityisen huolissani.

Käytössä ollut nimi
Toinen seikka tuli myös vastaan: viime vuonna työnimellä "California Trike"-projekti on samanniminen kuin Atlantintakaisen trikejä valmistavan ja myyvän yrityksen ja tuotteen nimi. Kyseisen nimen oikeudenomistajasta ei liene epäselvää enkä siitä aio kiistellä.

Nimi vaihtoon
Muutin projektin nimen sopivampaan muotoon sen omistajan mielitekojen mukaan. Alkukesästä käsistämme valmistunut trike on saanut uudeksi nimekseen CARILLOFORNIA TRIKE. Siinäkin on ehkä sanomista jollain taholla mutta asia saa toistaiseksi olla näin.
http://www.motomatti.fi/search/label/Carillofornia%20Trike

Tästä ei taida tulla haastetta nimen suhteen
Työn alla on kohta myös toinenkin trike. Sen työnimi on "Sääksjärvi Trike" tekopaikkansa mukaan. Siitä tulee jonkinlaista päivitystä kunhan näkyvää jälkeä syntyy. Tällä kertaa on kyse valmiin asennussarjan asentamisesta vuoden -89 vähänajettuun Moto Guzzi California III-malliseen pyörään. Moottorin digitalisointi tulee siinä samalla.
http://www.motomatti.fi/search/label/S%C3%A4%C3%A4ksj%C3%A4rvi%20Trike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti