lauantai 17. maaliskuuta 2012

Carillofornia Trike apurunko ja vetokoukku 2

Takalaukulla on jo paikka ja tavarateline on kiinnitetty alkuperäisiin korvakkeisiin sekä vetokoukun nuppi on asennettu. Vielä on lokasuojien ja valojen asennuksessa mietittävää. Sivulaukuille on valmis teline olemassa. Takatuennasta ja apurungosta ei jää paljon mitään näkyviin kun kaikki laukut ovat paikoillaan.

Kuva: T.Mattila
 Apurunko ja vetokoukku paikoillaan.
Pystytuissa takalaukun kannakeraudat.

Kuva: T.Mattila
Laukku paikoillaan.

Rekisterikilven valo ja rekisterikilpi tulee todennäköisesti kiinni laukun kanteen. Johdotus vaatinee pari reikää laukkuun. Kokonaisuudesta tulee varsin siisti ja eleetön.

Kuva: T.Mattila

Apurunko ja takalaukku oikealta.

Apurungon ala-aisojen väliin tulee vielä vinotuki joka tukee sivuttaisuunnassa.
Laukun saa avattua takasatulan ja selkänöjan välistä. Takasatula ei ole kuvassa mukana.

Kuva: T.Mattila
Sama asennus toisesta suunnasta.

Takasatulan lisäksi kuvasta puuttuvat vasen lisätuki taka-akselin ja takahaarukan akselin väliltä sekä siitä eteen päin jatkava takahaarukan akselituki joka jakaa akselille tulevan kuormituksen pidemmälle runkoon.
Johtuen siitä että lisätukeen piti tehdä pieni muutos ja muut rakenteet ovat vielä työn alla.

Kuva: T.Mattila
Vetonuppi.

Vetokoukun nupin yläpuolella on sopivasti tilaa perävaunun aisan kiinnittämistä varten. Perävaunun aisa mahtuu taittumaan yli 90 asteen kulmaan pyörään verrattuna. Pystytukien alapäähän voi olla tarpeen laittaa pienet kolmiotuet hitsisaumojen kuormituksen tasaamiseksi.
Maavaraa jää vielä runsaasti vaikka vetonupin kohta on matalin paikka koko pyörässä.

Kuva: T.Mattila
Vasemmalta etuviistosta.

Taka-akselille on joustovaraa riittävästi vaikkapa perän madaltamiseksi jos tarvetta ilmenee. Nyt paikallaan korkeaprofiiliset renkaat ja 15" vanteet.
Hiekkapuhallukselle ja maalarille on vielä tarvetta tai sitten, kustannussäästön nimissä vedetään tasoite siveltimellä ja hiotaan epätasaisuudet pois ja ruiskutetaan puolikiiltävä 2K-maali pintaan. Maalattavia osia ovat taka-akseli, osa sen tuista ja kohta valmistuva apurunko.
Vaikuttaa siltä että saamme vaihtaa takarenkaat kesäkumeiksi kohtapuoleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti