tiistai 26. huhtikuuta 2022

California T3 1000 Blower Sytytyslaitteita

 

Sytytysboxille teline
Aiempi kiinnitys oli kahdella klemmarilla jotka laitoin silloin kun vielä oli kiire tehdä asioita. Nyt taivuttelin alumiinistä kotelon johon sytytysyksikön voi liu'uttaa paikoilleen tai pois. Ei kuitenkaan irtoa helposti.

Yksi kiinnike lisää
Asensin teräksisen niittimutterin poraamaani reikään. Kierrekoko 5mm. Kaksi niittimutteria oli jo ennestään mutta toinen oli väärässä kohtaa. Kotelo tuli kiinni kahdella M5 ruuvilla ja aluslaatoilla. Tietenkin ruostumattomilla.

Niittimutteri asennettuna. Alaoikealla pilkistää tps.

Mahdollisimman vähän johtimia
Sama koskee myös liittimiä. Liittimet ja tarpeettoman pitkät johtimet nostavat vikaherkkyyttä. Satulan ja sivukoteloiden alla ovat kaikki digitaaliset ja suurin osa analogisista komponenteistä. Silti johdotusta ja ohjelmointikaapeleita tulee aivan riittävästi. Digitaalisuus lisää runsaasti ohuita "hituvirtajohtimia". Onneksi mahtuvat pieneen tilaa eivätkä sinällään vie paljon tilaa. Analogisella puolella on lisäksi viiden voltin järjestelmä. Siinä ei ole montaakaan johdinta. Loput johtimet ovat normaaleita valojen, ym. välttättömiä johdinnippuja.


Sytytysyksikkö uudessa kotelossaan. Käyttöliitin ja ohjelmointiliitin.


Sytytysyksikkö Ignitech kotelossaan.


Kiinnityskohdat vasemmalla. Sulakekotelo saa väistää muualle.

 

Laite paikoillaan. Johdotus puuttuu. Kumilenkki vain ympärille pidikkeeksi.

Kevyt kiilloitus
Alumiiniselle kiinnikekehykselle näytin hieman kiillotuskonetta. Tosin aihio oli jo ennestään naarmuista alumiinia mutta eipä hapetu rumaksi kovin helposti.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti