torstai 1. heinäkuuta 2021

Mossalasta PeltsulleKaverien kanssa juhannusviettoa

Osa porukasta harrastaa purjehdusta moottoripyöräilyn ohessa joten on tietenkin kätevää yhdistää saaristo, purjehdus ja moottoripyöräily. Alla joitakin satunnaisia kuvia.


Tamminen käristää Tammisen lihaa.

Telttailusektio.


Nälkäiset.

Syöneet ja leppoisat.

Lauttarannassa odottelua.

Mossalan juhannusjatkot Tampereella
Rannikolta ajellessamme kotiappäin yhytimme eräältä grilliltä Helenen ja Jamin. He suunnittelivat jonkinlaista pidempää ajoreittiä Yläneeltä Parikkalaan mutta ensin pitäisi löytää yöpaikka. Tarjosimme levitettävää vuodesohvaa leposijaksi fyysisesti raskaan Juhannuksen jälkitilan normalisoimiseksi. Heille se sopi. Siinä menikin sitten reilut pari vuorokautta lisääkin. Paljon oli asiaa nähtävyyksien ohella.

Pulterissa ekat tasoittavat.

Pispalanharjulla.

Pub Kujakollissa neuvoa antavilla.
 
Marja-Liisaa odotellessa
Kujakollin terassilla oli paikallista väriä joten juttu kulki varsin hyvin ja saimme paikallistietoa yli oman tallennuskyvyn. Vaimo Tahmelalaiselta työpaikaltaan lähti seuraksemme jalkapelissä Pyynikin männiköihin.
 
Liikuntaa Pyynikillä ja Särkänniemessä
Piipahdus munkkikahveilla ja Pyynikin näkötornissa. Sieltä matka jatkui keskustaan ja Finlaysonille taidenäyttelyyn taksilla. Lopuksi Näsinneulassa huippuruokia pyörivässä ravintolassa. Useampi kierros syntyi. Yksi täysi kierros on kolmen vartin mittainen. Hyvät näköalat eikä sapuskoissakaan ollut moittimista. Myös viinit maistuivat. Sitten nukkumaan.
 
Päivä vaihtui: Muumit ja baarit
Myöhäinen lounas Tammelantorilla muikkubaarissa ja kohta Tamperetalolla Muumiosastolla ja siitä, tietenkin, Salhojankadun pubiin lepuuttamaan koipia. 

Pubihymy.

Suunta keskustaan
Kyttälässä poiketen, tottakai, Kyttiksellä virvoittavat ja juttu rupesi taas kulkemaan.

Jami ja Helene keskustelevat Kyttiksessä.

 Karaokea kuuntelemassa ja laulamassa. Seuraakin oli.
 
Viimeiset virret ja tanssit
Koska Vanha Monttu sulki ovensa jo ennen puolta yötä suuntasimme useiden paikallisten kanssa Ihkuun jatkamaan karaokea. Kotona vasta joskus aamuneljän jälkeen. Kertoivat läsnäolleet.

Pakkaukset Parikkalaan päin. Kuormakamelit Jammu ja Trumppa.

 
Jami kastikehyllyllä Pirkkalan Koossa.
 
Pakkoliike
Jami pitää kastikkeista ja siksi piti käydä vielä lähtiessä Pirkkalassa parantamassa varastoja.

Viikon kestävä Juhannus
Torstaista torstaiseen kului aika miellyttävästi ja varsin ripeään. Saattoi kyllä tulla hintoihinsa mutta sellaista ajatellaan vasta jälkeenpäin. Sitäpaitsi tänään on eläkeläisen tilipäivä. Viikonloppuna Ruovedelle helteiseen mp-kokoontumiseen, jeejee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti