lauantai 13. kesäkuuta 2020

Mökkikuorma autoon


Mökkitarpeet
Mökille on aina vietävää, harvemmin tuotavaa. Tuontina lähinnä ruskettuneita ja rentoutuneita ihmisiä paluukuormassa. Pieni mahanalkukin saattaa olla syntynyt. Herkkujen syömisestä.

Tällä kertaa mökkikuormassa
Kaksi säkillistä valmisbetonia ulkomuuraukseen. Kaksi tuolia, moottorisaha tarvikkeineen, kuokka ja lapio pihapolun kunnostukseen, auton huoltotarvikkeet, matkakylmiö mukaan jossa ruokaa ja juomaa sekä lisää juomaa, laattakiviä pihapolulle, gelcoatia veneen pohjan kunnostukseen, polkupyörä, kiikarit, lukuisia eri pikkutarvikkeita ja tietysti intoa käyttää edellämainittuja tuoteita. Mutta ei hosumalla.

Aika tohinaa aluksi
Tavarat varastoista paikoilleen ja ulkona olleiden kalusteiden puhdistus ja suojakatoksien kuljetus sivummalle heti aluksi.

Ei tehdä mitään päivä
Sellainen pitää olla. Hieman niin että tylsistyy hiukan. Se antaa taas virtaa tekemiselle. Toki silloinkin pitää syödä mutta eihän ulkona grillaaminen ole varsinaista työtä vaan liki huvia. Toki saunakin lämpeni ohessa.

Kahden kuukauden kuluttua
Pois lähtö mökiltä. Hieman surullista mutta jo sitä kaipaa jo silloin hieman kantabaarieni tunnelmaa. Osa tavaroista jäi vielä, kuten perämoottori ja joitakin työkaluja mökille josko syyskuussa muutaman päivän jälleen mökillä vietämme. Koronaepidemian takia omasta puolestani pieni retriitti yksinkin, sillä Rouva oli viikon töissä välillä ja minä mökin isäntänä.  

Kaksi ajoneuvoa
Koska toinen mökkiläisistä kulkee välillä töihin autolla (Yksi sivu noin 450 km.) on Mökillä oltava jonkinlainen kulkuneuvo. Tällä kertaa 1400 California GTS. (Myös polkupyörä on.) Yksin ollessa kun voi tulla tarve päästä ihmisten ilmoille. Sinne on matkaa noin 30 km pääosin soratietä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti