keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Äijäkirppis


Likellä
Tampereella, kävelymatkan päässä asunnoltani, Nekalassa Vihiojankadulla, on hieman raskaamman sarjan kirppis mihin on totuttu.

Konemiehille kohteita
Mukavasti myös teollisuusalueella jossa muutakin palvelua konemiehille. Kuten Soinin romupiha ja Tammer Diesel.

Satunnaisia kuvia
Napsin muutaman kuvan kiinnostavista tarjokkaista. Enduropyörien nastarenkaista jäi kuva ottamatta. Niitä oli enemmän kuin viisi.

Hintataso
Hinnoittelusta vastaa pöydän/paikan lunastaneet. Paikan ylläpitäjillä ei asiaan ole sanomista. Hehän ovat jo rahansa saaneet.

Mielenkiintoisia hankintakohteita, ehkä.

Motoristin näkökulmasta
Olisihan siellä muutakin kiinnostavaa ja niistä oli jo juttua lehdistössä sekä netissä. Paikkaa on heti ensi hätään moitittu sukupuolittuneeksi ja naisvihamieliseksi mediassa mutta silti uskalsin poiketa vilkaisemaan leimautumisen uhalla. Eikä yhtään naista ollut paikalla.

Sumppila
Ovisuussa on kassa ja kahvio. Höyrymakkaraa on tarjolla ja jonkinlaisia hillomunkkeja myös. Kahvin kera.

Rompetori
Paikka muistuttaa tällä hetkellä tavanomaista swäppiä tai rompepäivää mutta myyntiaika on pidempi ja tavaraa voi rahdata vuokra-ajan aikana lisää paikalle.
Jos myyntitavaraa riittää ja sitä ostetaan niin myyntipaikan hinta tuskin esteitä aiheuttaa.

Selkeästi merkitty
Myyntipaikat on merkitty lattiaan viivoilla. Käytävät, ainakin toistaiseksi, ovat varsin leveät. Kuuden päivän paikka maksaa 60€. Jos oikein ymmärsin. Paikka on suljettu maanantaisin.

Saatan viihtyä
Jos homma vielä paranee niin minua siellä näkyy useamminkin. Ehkäpä luovun joistain aarteistani myymällä niitä keväämmällä tätä kautta. Guzziosia voipi olla tarjolla kohtuuhintaan. Ilmoittelen asiasta kun on ajankohtaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti