maanantai 12. maaliskuuta 2012

Statistiikkaa

Näille projektit-sivuille sattuu aina sillöin tällöin tulemaan eri hakujen kautta osumia. Haluan tietysti ajatella että oikein tarkoituksella on haettu juuri näitä sivuja.

Hakusanoilla löydetyt sivut tai näille sivuille vahingossa osuneet haut loppuviikon ajalta.

Näitä hakusanoja käyttämällä ilmeisesti pääsee noille edellä mainituille sivuille.

Hakuosumia tulee pääasiassa näiltä seuduilta.
Nämä kuluneen viikon ajalta.

Vuorokauden ajanjaksolta käyntien määrä.
Omat kirjautumiset eivät ole mukana.
 
Pitkäaikainen keskiarvo lienee n. 150 käyntiä per vuorokausi.
Joitain erikoispäiviäkin on ollut jolloin käyntejä on kirjautunut tuhansia mutta silloin lienee ollut jokin roskapostirobotti, tms. asialla.

Nuo hakutuloksethan eivät kuvaa kaikkien kävijöiden määrää vaan moni kiinnostunut tai ystävällisesti linkkilistaansa osoitteen merkinnyt kävijä näkyy vain tuossa alimmassa kaaviossa ja hänen internetpalvelimensa sijaintimaa toiseksi alimmassa.

Näillä käyntimäärillä ei vielä tienaa kovinkaan paljon Google-mainoksilla. Jos siis maltatte olla käymättä kovin usein niin eipä tule mainoksia näille sivuille riesaksi.

Mahdolliset viranomaiskäynnit sekoavat myös tuonne muun liikenteen sekaan kun tekstissä on ollut käytössä arvelluttavia sanoja kuten alaikäinen kirjoitettaessa ajokorttiasioista sekä sana pommi tarkoittaen tietenkin ajoneuvoa jonka luotettavuudessa on heikkouksia ja nimitettäessa kevään ensi kukkasia sinivuokoiksi joita näin kesänopeuksien alkaessa tien varsilla kukkii. Jne, jopa ulkomaan kielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti